Anul acesta se desfasoara cea de a Xlll-editii a acestui eveniment, devenit un punct de reper in seria manifestarilor specializate de pe piata turistica romaneasca; aceasta editie se desfasoara la Baile Tusnad, la hotelurile Ozone**** si  Ciucas***. Sunt invitati o serie de specialisti din tara si din strainatate, participa societati comerciale de turism balnear, agentii de turism, firme cu activitati legate de turismul balnear si de spa, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale.

Invitatul de onoare este dl. Thierry Dubois, presedintele ESPA (European Spa Association), care va sustine in cadrul Forum-ului  o prezentare privind aspecte privind acest sector la nivel European si cu exemplificari din experienta Frantei.

Temele principale ale manifestarii  sunt: relatia cu autoritatile locale pentru dezvoltarea turismului in statiunile balneare (in care sens au fost invitati specialisti din  Ungaria alaturi de primari din tara), diversificarea activitatilor prin crearea de centre spa (cu exemplificare Lotus-Baile Felix si Sovata), calificarea profesionala.

La expozitia organizata cu acest prilej vor expune hoteluri cu baze de tratament care isi vor prezenta potentialul si ofertele,  firme de servicii si produse destinate sectorului, etc.

 

OPTBR impreuna cu membrii sai reia campania de oferte speciale cu programele : O saptamana de refacere in statiunile balneare, Decada balneara, Hai la Bai!  Si  Wellness balnear, la aceleasi preturi ca in campania de primavara. Tarifele sunt, asa cum stiti, foarte atractive, dand posibilitatea diferitelor categorii sociale sa poata petrece o vacanta de sanatate pentru relaxare si ingrijirea sanatatii. Campania se va derula in perioda 20 sept. 15- nov., bilete se pot procura de la toate agentiile de turism sau direct de la hotelurile din  program; sunt inscrise  cca 20 hoteluri din 15 statiuni balneare!  Sunteti asteptati in statiunile balneare!