Turismul balnear a fost prezent cu o suprafata de aproape 150 mp; au fost prezente 19 societati, membre OPTBR, care au distribuit informatii si materiale despre potentialul si ofertele proprii. inclusiv pentru vacanta de 1 Decembrie, de Craciun si de Anul nou; au fost prezentate, in premiera si programe cu tarife pentru 2016

Cu prilejul Targului a fost semnat un Protocol de colaborare intre FAPT si OPTBR pentru intensificarea colaborarii si promovarii turismului balnear si a programelor pentru seniori; Protocolul a fost semnat de dl. Nicu Radulescu, presedintele OPTBR si dna Corina Martin, presedinte FAPT.

Tot cu acest prilej s-a desfasurat Gala aniversara ANAT , pentru 25 de ani de la infiintarea asociatiei; felicitari si sa avem o buna colaborare si in viitor; la Gala au fost inmanate diplome de excelenta atat unor membri ANAT si specialisti in turism pentru activitatea lor si sustinerea turismului; dl. Nicu Radulescu, presedinte OPTBR, a fost premiat pentru buna colaborare intre asociatii si cu partenerii.